Bon dia primer, has de ficar SSL/TLS o STARTLS o tls sol, perque si fiques ssl segons quina versió tinguis de ssl no es segura, i estan descatalogades, lo més segur es ficar TLS o starttls.
i despres has de ficar en tipo de seguretat que no et comprobi els certificats , perque sino l'has d'instalar en el movil.
https://www.hostinet.com/formacion/correo-electronico/solucionar-problemas-certificado-correo-electronico/

https://www.globalsign.com/es/blog/ssl-vs-tls-difference

Ticket: http://piensavirtual.freshdesk.com/helpdesk/tickets/10330